Reviews

Reviews waar we trots op zijn

Trots zijn we op onze vele positieve recensies. Want het aller allerbelangrijkste dat zijn jullie. Het is ons hoogst haalbare streven dat jullie een fijne tijd bij ons beleven met heerlijk eten & drinken. En dat jullie met een voldaan en tevreden gevoel naar huis gaan.
(En het dan vooral ook doorvertellen aan iedereen 😉 )

Wilt u ook een positieve recensie achterlaten? Hierbij de link Is het niet goed bevallen? Dan horen wij dat heel graag rechtstreeks via info@kbfood.nl zodat we het kunnen oplossen. Heel hartelijk dank alvast. Wij waarderen dit veel.

Green egg

“Samen met kinderen en schoonouders gegeten. Een prachtig ingericht en gezellig restaurant. De vegetarische courgette spaghetti was smaakvol en romig maar niet vet. De biefstuk was heerlijk mals en de gamba’s lekker gekruid. Ook de green egg kip viel enorm in de smaak. Fijn dat je zelf de bijgerechten mag uitzoeken. Wij vonden het allemaal zeer de moeite waard. We komen zeker nog eens terug!”

– Petra Postma, Google

Super lekker gegeten

“En de cocktails zijn ook heel lekker. Zijn een weekje op vakantie in Friesland. Ben nu 2x bij jullie geweest. Echt jammer dat zo’n goed restaurant ook niet bij ons in Brabant zit. Zou bij ons ook echt heel goed lopen. Personeel is aardig en heel vriendelijk. Top restaurant”


– Diana Wetering, Google

Onbekend maakt onbemind

“Verborgen in een straat, maar eenmaal binnen wordt je verrast door de leuke aankleding en indeling van het restaurant, leuke formule met hoofdgerecht en 2 sides , kwaliteit van het eten was zeer goed, ook de bediening was vlot en vriendelijk, echt een pareltje in Dokkum, een keer niet aan het water, echt een aanrader.”

– JackoEgypte Tripadvisor

Applaus voor dit geweldige restaurant

“Vanavond met 6 pers wezen eten en het was heeeeerlijk
Top bediening, heerlijk eten
Prachtig bedrijf, ziet er binnen picobello uit.
De keuze uit de side diches zijn top
Eens wat anders dan saaie aardappelen of frites
Toch een piep kleine aanmerking
De noodle soep was iets te zout
Maar niet zo zout dat het storend werd, maar had net iets minder gemogen
Maar dit weegt niet op, tegen de geweldige avond die we hebben gehad
We komen terug !”

– Henri van Beek, Google

Het beste restaurant van dokkum

“Alle dank aan de bediening, zij zijn echt de mensen die het draaiend houden. De keuken loopt prima, weinig
aan te merken op het eten, zowel de oude als de nieuwe kaart waren uitstekend. Ivm met mijn werk heb ik hier, na een aantal restaurants te hebben bezocht, het beste gegeten. Altijd vriendelijk, een foutje kan gebeuren, en wordt keurig opgelost. De bier en wijnkaart is zeer uitgebreid en heeft verrassende namen. Tevens hebben ze een paar uitstekende whiskey’s, oa 15year old Dalmore, perfect geserveerd met wat water. Geweldige sfeer en een gezellige tuin waar je lang kunt natafelen.”


– Per66L, Tripadvisor

Superfantastichetopzaak

“Na een aantal beoordelingen te hebben gelezen waren we eruit dat we hier heen moesten. Om 17 uur gebeld en de 1e plek was 21uur, best lang wachten maar besloten dat toch maar te doen. Nou dat was geen verkeerde beslissing….. Wat een geweldig restaurant, hele vriendelijke bediening, een interieur waar menig styliste jaloers op zal zijn, maar dan waar het eigenlijk om gaat, het eten. Geweldige keuze, 2 bijgerechten en saus erbij, prijzen waar je portemonnee nog blij van wordt en de smaak van het eten was voortreffelijk!! Het enige minpunt: wij wonen te ver weg.  Maar wij komen zeker nog een keer terug.

– Gezina2018, Tripadvisor

Schrijf een review

Ook genoten van KB Food & Drinks? 
Schrijf een review of lees meer reviews op Google of Tripadvisor:

Schrijf review

Schrijf review

t