Special

Special night

Sinds opening organiseren we regelmatig speciale thema avonden zoals Sushi Night, Hapas Tapas en Mexican Dinner Party. En bij elke nieuwe kaart organiseren wij de avond ervoor ‘eten wat de pot schaft’ en dat is elke keer een enorm groot succes. Op deze avond nemen we afscheid van onze oude kaart met een verrassing 3-gangen diner voor maar € 14,95. 

eten wat de pot schaft

VOL! Dat ging snel, binnen een half uur waren we volgeboekt. Geen plekje kunnen krijgen? Voor de zomervakantie komt de nieuwe zomerkaart. We keep you updated.

Op maandagavond 11 april organiseren wij weer onze beroemde ‘eten wat de pot schaft’ avond. Op deze avond krijg je een 3-gangen verrassingsdiner voor maar € 14,95.
En vanaf 12 april gaan onze nieuwe menukaarten in. 

Binnenstad diner 15 maart

Op 15 maart openen wij gezamenlijk met alle horeca binnen de bolwerken onze deuren
voor alle binnenstad bewoners met een heerlijk 3-gangen binnenstad arrangement.
Wegens enorme belangstelling zijn wij op deze avond helemaal volgeboekt.

Valentijn love menu

Op maandag 14 februari hebben we een heerlijk LOVE menu voor jullie klaar staan. Een 3- gangen diner incl. een glaasje prosecco en een Valentijnsverrassing!

Daarbij maak je kans op een super romantische overnachting in het prachtige hotel de Abdij van Dokkum. Dus de tandenborstel en onderbroek mag mee a.s. maandag 🙂

Reserveer snel je tafel en maak je avond onvergetelijk.

Valentijn menu

'eten wat de pot schaft'

Op dinsdag 16 november gaat onze herfst/winterkaart in en daarom organiseren wij op maandag 15 november weer onze beroemde ‘eten wat de pot schaft avond’.

3- gangen voor maar € 14,95

proeverij van voorgerechten
verrassing hoofdgerecht
proeverij van nagerechten

Shift 1:     17:00|17:30-19:30
Shift 2:               19:35-22:00

Reserveer snel want vol=vol

KB @ Instagram