Vacature sous chef

In ons bruisende restaurant in Dokkum werken met verse ingrediënten en een voorkeur van regionale producten. Met het oog op de komende uitbreiding van onze keuken en restaurant zoeken we een ervaren Sous-chef die ons team gaat versterken.

Omschrijving functie

Als Sous-chef ben je, onder supervisie van de Chef Kok, medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de keuken. Samen met het team draag je zorg voor een kwalitatief hoogwaardig product, service en gasttevredenheid. Daarnaast wordt er een proactieve coachende houding van je verwacht tegenover je collega’s in de keuken om je kennis en vaardigheden over te brengen.

Taken en verantwoordelijkheden

Naast alle logische taken in een keuken zoals mise en place en maken van gerechten, contacten met leveranciers, controle van producten op versheid en datum, HACCP regels, veiligheid vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe collega een:

Functie eisen

Wij bieden

Een dynamische open werkomgeving met afwisselend werk, een drukke bezetting in het restaurant, veel cateringopdrachten, leuke collega’s, Goede salaris verdiensten naar ervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband. En elke zondag een vrije dag.

Geïnteresseerd geraakt?

Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar info@kbfood.nl o.v.v. Sous Chef.
Vragen of informatie via info@kbfood.nl of 06-83967097 | Dhr. Y. Dandan 

Vacature Medewerker Bediening

Bruisende collega gezocht!! Medewerker bediening voor 24-38 uur.

Je komt te werken in een bruisend en erg gezellig bedrijf, waarin wij de kernwaarden flexibiliteit, gastvrijheid, oog voor detail en een gezonde portie humor erg belangrijk vinden. Je bent gedreven, representatief en je doet elke dag weer je uiterste best om je gasten tevreden te houden. Je komt te werken in een top team waarin je ook goed zelfstandig kunt werken. Ook kun je ingezet worden tijdens cateringklussen op locatie. Je bent beschikbaar doordeweeks, in de avonden en in het weekend. Wij werken zoveel als mogelijk met een vast rooster en je bent elke zondag vrij. Salaris conform horeca cao, leeftijd en ervaring. Stuur je motivatie en cv en wie weet drinken we snel koffie.